Ulogovan kao Gost
Grupa "Gosti"
Dobrodošao/la, GostTotal ONLine: 1
Gosti: 1
Članovi: 0
hit counter


Zvezdan Free TV Team

Broj Jedan
Sir Oliver
Voštana
 Video
Zvezdan Free TV » Video » Strani Filmovi » Adventure

Kapetan Horacije (Captain Horatio Hornblower R.N.) (1951)


Trajanje: 01:57:01Pogledano: 30 Puta Autor: BrojJedan Kanal : BrojJedan 
Opis Filma:

Action | Adventure | Drama | War
http://www.imdb.com/title/tt0043379

Video Kvalitet: DVD Rip
Godina: 1951
Režija: Raoul Walsh
Uloge: Gregory Peck,Virginia Mayo,Robert Beatty,Moultrie Kelsall,Terence Morgan,James Kenney,James Robertson Justice,Christopher Lee
Autor: Broj Jedan
Ukupno Komentara: 1
+1  
1 grle   (07.12.2013 1:29:17) [Entry]
Uh, konačno da mogu napisati nešto na novom Forumu. Prvo, ja, čovek u trečem dobu, radostan sam što sam dobio poklon od Velikih boraca za filmsku umetnost. Broju Jedan & Co odajem dužno poštovanje i divljenje da su se izborili za pravo svih koji nisu do sada bili u mogućnosti, da gledaju ono što je napravljeno za Čoveka, svakog čoveka, a to su filmovi, pa makar to pravo neki žele da uskrate veličajući svoju moć nedodirljivih. Znamo na koga se to odnosi. To je samo sujeta i sebičnost onih koji se "bore" za ljudska prava i ravnopravnost, a zatvaraju vrata kroz koja treba da prodje Budućnost. Zato postojanje ovog Foruma opravdava težnju za takvim nastojanjima. Hvala još jednom akterima ove velelepne gradjevine u kojoj mogu da žive i borave svi koji vole film i sve što ide uz to.
Pogledao sam i ovaj film, te slično Mobi Diku i ovo ostvarenje je nostalgično navelo moja osećanja da se vratim u ono doba kada su se pravili Veliki Filmovi.
Čestitke na izboru i želim dugi život ovom Forumu, a autorima ove stranice želim zdravlja i još više goriva za mašinu koja sve ovo stvara i nudi nama članovima koji ih nesebično podržavaju. Živeli!

Samo Registrovani Članovi Mogu Da Pišu Komentare.
[ Registration | Login ]
© MMXIII Broj Jedan & Grupa TNT
Live Support
Powered by uCoz